S1 S2

Rådgivning

Fra kommunal tanke til lokal handling


Nordic Destination rådgiver kommuner og andre offentlige organisationer om pakketering af lokale oplevelser, som skaber vækst og markedsføringsværdi i deres destination. Vores tilgang er strategisk, og vi har stor erfaring i at skabe samarbejdsrelationer, iværksætteri og finansiering. Vi er målrettede, ambitiøse og realistiske. Det sikrer vores projekter høj professionalisme og stærk økonomi.


Vi har et stort bagkatalog af succesfulde samarbejder rundt om i hele landet. Vi stiller med oplæg, strategisk rådgivning, uddannelse af lokale guider, opkvalificering af leverandører, digitale platforme til markedsføring af områdets samlede kvalitetsoplevelser – og meget, meget mere.


Vi er med helt nede i det politiske maskinrum og rådgiver om selv de mindste formuleringer. Det er med til at sikre, at den politiske behandling af udviklingsprojektet går igennem på tværs af kommunale afdelinger og politiske udvalg. Vi sørger for at tilrette og formulere projektbeskrivelsen, så den matcher de interne arbejdsområder, mål og strategier.


Hvad har vi gjort for andre?


Frederikshavn, Brønderslev, Læsø og Aalborg Kommune har etableret et nyt fælles destinationsselskab, ’Destination Nord’. Kommunerne ønsker et fælles strategisk udgangspunkt for hele destinationen.

Nordic Destination har bistået med rådgivning og udvikling af ny strategi inden for kultur, outdoor og festivaler. Ved at knytte kommunerne, kysten og Kattegat med lokale aktører er der opstået en ny bæredygtig turismestrategi, som rækker mange år ud i fremtiden. Styrkerne og de stedbundne kvaliteter er forenet, og destinationen står nu stærkere over for nationale og internationale turister.

Vi afholdte 15 workshops, hvor vi fik skabt fælles forståelse mellem destinationerne, kommunale strategier og de private aktørers forretningsmodeller.


Kontakt os

Adresse: Munkebakken 17, 8400 Ebeltoft
Telefon: (45) 6165 7365
Email: thomas@nordic-destination.com

Tilbud ønskes?

Vi giver gerne et tilbud på rådgivning, forretningsudvikling, workshops og udviklingsprojekter.

Følg vores arbejde

Copyright © All Rights Reserved.