Forretningsudvikling
s1

Forretningsudvikling

Fra ildsjæl til bæredygtig business


Mange af jeres lokale fødevare- og turismevirksomheder er passionerede. De gør dét, de gør, fordi de ikke kan lade være. Det er sjovt, men det er også hårdt. Derfor skal de have hjælp til at professionalisere deres erhverv.


Vi har øje for de mindre producenters udfordringer, og vi sikrer, at de bliver gearet til vækst, både gennem klynge- og innovationsforløb og med hjælp fra fx de regionale erhvervshuse, som kan bidrage med finansiering, digitalisering og markedsføring. Her er der også mulighed for at få hjælp til at få produkterne ud over destinationens grænser, så de kan tjene som ambassadører for jeres destination.


Hvordan har vi hjulpet andre?


Møllerup Gods i Syddjurs har de sidste mange år slået sig fast som både fødevare- og hudplejeproducent. Vi har taget virksomheden til næste niveau med et udviklingsprojekt, hvor turisme er tilført som nyt forretningsområde. Godset har etableret et luksuriøst outdoor-område med plads til gourmetbespisning, hvor lokale råvarer indgår i forskellige oplevelsesprodukter.


Vi har ydet rådgivning i forhold til strategi og forretningsmodel, etableret strategisk netværk i forhold til midler og rådgivning – og vi har gennem hele forløbet sikret, at strategien er tilpasset diverse puljer og midler, så Møllerup Gods kan vækste i de faser, vi har opstillet. Projektet er gennemført i tæt samarbejde med erhvervshuse og eksterne ekspertrådgivere.


Kontakt os

Adresse: Munkebakken 17, 8400 Ebeltoft
Telefon: (45) 6165 7365
Email: thomas@nordic-destination.com

Tilbud ønskes?

Vi giver gerne et tilbud på rådgivning, forretningsudvikling, workshops og udviklingsprojekter.

Følg vores arbejde

Copyright © All Rights Reserved.